Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Βαριές “καμπάνες” σε δύο για τη διακίνηση ηρωίνης στο Ηράκλειο
diakinisi.jpg
 clock 17:52 | 16/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Βαριές “καμπάνες” επεφύλασσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε δύο από τους συνολικά οκτώ κατηγορούμενους που φέρονταν να εμπλέκονται στην υπόθεση της διακίνησης τουλάχιστον 700 γραμμαρίων ηρωίνης, στο Ηράκλειο.

Το Δικαστήριο επέβαλλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και 8 μηνών στον 33χρονο Αλβανό, ενώ στον 42χρονο Έλληνα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Σημειώνεται ότι η Έδρα αποφάσισε η ασκηθείσα έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη για κανέναν από τους δύο, κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι παραμένουν στη φυλακή.

Όσον αφορά στην 40χρονη συγκατηγορούμενή τους, η οποία έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης, το Δικαστήριο ανέστειλε την ποινική της δίωξη και διαχώρισε την υπόθεση της, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Τέλος, αναφορικά με τους υπόλοιπους πέντε κατηγορούμενους που βαρύνονταν με πλημμεληματικές κατηγορίες, οι τέσσερις από αυτούς κρίθηκαν ένοχοι και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, ενώ ο πέμπτος δεν δικάστηκε καθώς βρίσκεται -και αυτός- σε πρόγραμμα απεξάρτησης.
Ν.Α.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis