Την Πέμπτη (19/1) θα απολογηθούν τελικά ενώπιον του Ανακριτή και οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ ο οποίος βρέθηκε άγρια χτυπημένος σε δρόμο προς τη Ροδιά. Την Τετάρτη (18/1), οδηγήθηκαν στον Ανακριτή ο 25χρονος και η 30χρονη ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για την Πέμπτη. Επίσης την Πέμπτη θα απολογηθεί και ο 34χρονος συνέταιρος του θύματος.
Υπενθυμίζεται ότι και στους τρείς έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον εισαγγελέα Ηρακλείου, στους δύο άνδρες για ανθρωποκτονία από κοινού και ψευδορκία και στη γυναίκα για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.
Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον προσπαθώντας έτσι να πετάξουν από πάνω τους τυχόν ευθύνες.
Την Πέμπτη στον Ανακριτή και οι τρεις για τη δολοφονία του 39χρονου


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.