Κρήτη

Ηράκλειο

Την Κυριακή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα όπου η παιδική χορωδία του Ωδείου «ΜΑΕΣΤΡΟ» θα τραγουδήσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Σε συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, της Κεντρικής Πλατείας αλλά και γενικότερα της πόλης του Τυμπακίου ενώ θα υπάρχει και ο χριστουγεννιάτικος μπουφές προσφορά από τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία του Τυμπακίου. Η βραδιά θα κλείσει με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του οι οποίοι θα μοιράσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους ενώ η χορωδία των ενηλίκων του ωδείου «ΜΑΕΣΤΡΟ» θα μας συντροφεύει με Χριστουγεννιάτικα ακούσματα.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που όλοι οι φορείς και οι επαγγελματίες συνεργάστηκαν και δούλεψαν σκληρά για αυτήν την μαγική βραδιά. Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον Δήμο Φαιστού για όλη την υλική και άυλη υποστήριξή του σε όλα μας τα εγχειρήματα καθώς και για την διασφάλιση πραγματοποίησης των δράσεων μας, τους επαγγελματίες που για άλλη μία φορά είναι έμπρακτα και δυναμικά στο πλευρό μας αλλά και όλους τους εθελοντές που δεν σταματούν να στηρίζουν και να υποστηρίζουν κάθε μας εγχείρημα. 

 

Κρήτη

Ο Μητσοτάκης στην 115 Πτέρυγα Μάχης: Αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ μαζί σας σήμερα

Ο Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στη Σούδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 15 Αυγούστου, στην 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση της Σούδας.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ μαζί σας σήμερα, ημέρα συμβολική για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία που είχε με τους χειριστές και το τεχνικό προσωπικό.

«Η ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί προϋπόθεση για την ειρήνη. Και αυτό αποδείχθηκε έμπρακτα στο πεδίο τις τελευταίες μέρες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε Επίσης: Μήνυμα Μητσοτάκη για τον Δεκαπενταύγουστο: Είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ