Κρήτη

Ηράκλειο

Τι ζήτησε από τους εφοριακούς του Ηρακλείου ο Διοικητής Δημοσίων Εσόδων

πιτσιλης

Περίπου μισή ώρα διήρκησε η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή στη ΔΟΥ Ηρακλείου σήμερα το πρωί, όπως έγραψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το ekriti.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής ζήτησε από τους υπαλλήλους και τον Διευθυντή, κ. Μανώλη Ρολάκη, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια και εκλήθη εσπευσμένα στην υπηρεσία, εντατικοποίηση των ελέγχων σε στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, στην "καρδιά" της τουριστικής σεζόν, σε μία εξόχως τουριστική περιοχή όπως είναι ο νομός Ηρακλείου.
Ουσιαστικά επρόκειτο για μία συνάντηση για την "τόνωση του ηθικού" των εφοριακών, με φόντο περιστατικά επιθέσεων και χειροδικιών κατά, τη διάρκεια ελέγχων, τα οποία ο Γενικός Γραμματέας της ΑΑΔΕ, καταδίκασε απερίφραστα, προσθέτοντας ότι η στήριξη και συνδρομή της αστυνομίας είναι δεδομένη.
Ο κ. Πιτσιλής αναχώρησε από το Ηράκλειο αμέσως μετά τη σύσκεψη, και επισκέπτεται τις ΔΟΥ Ρεθύμνου και Χανίων.

Κρήτη

Λασίθι

Κατέληξε ο νεαρός που νοσηλευόταν στο Ηράκλειο - Δωρεά οργάνων αποφάσισαν οι γονείς του

εντατικη

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο νεαρός μοτοσικλετιστής, ο οποίος νοσηλεύονταν από χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, με βαρύτατα τραύματα.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Ιεράπετρα, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, απόψε το βράδυ.

Δωρεά οργάνων από τους γονείς του

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον πόνο τους βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο να ζήτησαν από τους γιατρούς να δοθούν τα όργανα του και να σωθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Ήδη έχει ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γιατρούς της ΜΕΘ, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιες επιστημονικές ομάδες γιατρών από τα νοσοκομεία.