Κρήτη

Ηράκλειο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πιτσιλή στη ΔΟΥ Ηρακλείου

Αποκλειστικό, apokleistiko

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη ΔΟΥ Ηρακλείου πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής. Οι υπάλληλοι εμβρόντητοι είδαν τον Διοικητή να μπαίνει στο κτίριο της Λεωφόρου Κνωσού, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς, λίγο πριν της 11 το πρωί, ενώ το πρόγραμμά του προέβλεπε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Ρόδο.

πιτσιλής

πιτσιλής, by renas

(Ο Γ.Γ. της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής)

Ο κ. Πιτσιλής δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στο ekriti.gr, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγα λεπτά, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του Προισταμένου κ. Μανώλη Ρολάκη, παρουσία και των εργαζομένων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπός της επίσκεψης Πιτσιλή είναι ο καλύτερος συντονισμός της υπηρεσίας ενόψει κορύφωσης της τουριστικής κίνησης, καθώς η Κρήτη παρουσιάζει μεγάλη οικονομική "αιμοραγία" λόγω φοροδιαφυγής, την ώρα πάντως, που η ΔΟΥ Ηρακλείου εμφανίζει καλή πορεία εσόδων.
Περισσότερα σε λίγο.

 

Κρήτη

Ηράκλειο: Πένθος για την οικογένεια της Εύης Γαρεδάκη

πένθος

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Αντώνη Γαρεδάκη, πατέρα του στελέχους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Εύης Γαρεδάκη.

Ο Αντώνης Γαρεδάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 4 στην Παναγίτσα Μασταμπά στο Ηράκλειο και η ταφή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Περιβόλια Χανίων, στις 6.30 το απόγευμα.