Κρήτη

Ηράκλειο

Τι συζήτησαν οι Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Μανόλης Κουμαντάκης

μιχελογιαννάκης

Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου και πρόεδρο της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Κρήτης κ. Μανολη Κουμαντάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την εξοντωτική φορολόγηση που υφίσταται η μικρομεσαία επιχείρηση στην Κρήτη, καθώς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τις επιχειρήσεις. 

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στο θέμα των ασφαλιστικών εισφορών ενόψει και των αλλαγών που αναμένονται, για την καθίζηση του λιανεμπορίου στην Κρήτη και την φθορά της αγοράς από τα κινέζικα καταστήματα και τις πολυεθνικές. 

Επίσης συζήτησαν για τις αρνητικές επιδράσεις από την λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα της Κυριακής και για δημιουργία νομικής προστασίας της πρώτης επαγγελματικής στέγης, και αναζήτησαν τρόπους ώστε να διευρυνθεί το πλαίσιο για την ένταξη των οφειλών επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού και της ρύθμισης των 120 δόσεων.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER