Κρήτη

Ηράκλειο

Τη Δεύτερα η απόφαση για τις μονάδες βιοαερίου στο Δήμο Γόρτυνας

ΒΙΟΑΕΡΙΟ

Δεμ βγήκε "άσπρος καπνός" στην συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Γόρτυνας μεταξύ του Διευθυντή Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Μανόλη Μαυράκη και του Δημάρχου Γόρτυνας, Νίκου Σχοιναράκη  για το μείζον θέμα της δημιουργίας δυο μονάδων βιοαερίου και βιομάζας της  εταιρείας WIND AND GAS ΚΟΥΜΠΕΝΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. στις περιοχές Κάτω Κέντα και Βαλιανά των οικισμών Γκαγκαλών και Βαλή.

Η συζήτησε πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα με μερικές στιγμές εντάσεων από κατοίκους της περιοχής που έκαναν λόγο για μεθοδευμένες κινήσεις για να καθυστερήσει, η ακύρωση της απόφασης δημιουργίας μονάδων Βιοαερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr αναζητούνται έγγραφα, χάρτες και συμβόλαια του 1922 αφού υπάρχει περίπτωση σε ένα από τα κτήματα που έχει επιλεγεί για να γίνει μονάδα, υπάρχει ιδιοκτησιακό θέμα.

Όλοι συμφώνησαν να γίνει καινούργια συνάντηση την ερχόμενη Δεύτερα μέχρι να βρεθούν τα σχετικά έγγραφα-αποδείξεις για την εκτίμηση της κατάστασης.

Μάρα Μπέκα

Κρήτη

Κρήτη: Αντίκρισε τον γιο του μέσα σε μια λίμνη αίματος

μαχαίρι έγκλημα δολοφονία

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι στον λαιμό, σε χωριό της Σητείας, σήμερα το μεσημέρι.

Τον νεαρό βρήκε αιμόφυρτο ο πατέρας του, ο οποίος τον μετέφερε με το δικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ηράκλειο, και η διακομιδή του έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Συνάντηση στον απόηχο του φρικτού τροχαίου με τους δύο νεκρούς νέους

Ηράκλειο: Λαχτάρησαν με το παιδί που έπεσε από το ποδήλατο

Ηράκλειο: Τελειώνει η πεζοδρόμηση της μικρής Έβανς - Νέο εργοτάξιο στην 1821

 

ESPA BANNER