Κρήτη

Ηράκλειο

Θέλει να κλείσει αγροτικές συμφωνίες με τη Γερμανία η Κρήτη

αγροτικά προϊόντα

Δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των εξαγωγών κρητικών αγροτικών προϊόντων προς τη Γερμανία πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης. 

Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκού προγράμματος, ενώ συνολικά 13 εκπρόσωποι μεγάλων εξαγωγικών επιχειρήσεων βρίσκονται στην Κρήτη έως και αύριο, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα, αλλά και ξεναγήσεις σε μονάδες και την ενδοχώρα του νησιού. 

Συνολικά χθες πραγματοποιήθηκαν 300 συναντήσεις μεταξύ των Γερμανών εκπροσώπων και Κρητικών επιχειρηματιών, ενώ σήμερα πραγματοποιούνται επισκέψεις σε μονάδες συσκευασίας και τυποποίησης, αλλά και πιστοποιημένους χώρους μαζικής εστίασης. 

Η αποστολή οργανώθηκε σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο του Ντίσελντορφ με την συμμετοχή της γενικής προξένου της Ελλάδος, Μαρία Παπακωνσταντίνου και της Γραμματέως   Φρίντα Γεωργίου.

Φιλοδοξία της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής είναι οι ντόπιοι παραγωγοί να μετέχουν στις συναντήσεις και να πάρουν μέρος από την υπεραξία ενός κοινού οράματος εξωστρέφειας. 

Απώτερος σκοπός των δράσεων είναι να αναδειχθούν και να προωθηθούν στις αγορές του εξωτερικού όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα της Κρήτης, αλλά και να δημιουργηθεί ένα ευρύ φάσμα πιστοποιημένων προϊόντων που θα μπορέσουν να έχουν μια μόνιμη θέση στην παγκόσμια αγορά. 

Κρήτη

Λασίθι

Ο Διοικητής του "Διαλυνάκειου" ευχαριστεί ιδιώτες για δωρεές

διαλυνάκειο

Η Διοίκηση των Διασυνδεόμενων ΓΝ Λασιθίου–ΓΝ Νεαπόλεως  << Διαλυνάκειο >> γνωστοποιεί ότι με τις υπ. αρθμ.πρωτ.842/8-4-202 και 835/8-4-2020 αποφάσεις της έγιναν αποδέκτες οι παρακάτω δωρεές:

1. Από την κ Καλημέρη Μιχαέλα ένα  Holter Ρυθμού 24ωρο TLG 5000 Conect δωρεά  προς την Καρδιολογική κλινική του ΓΝΑΝ.

2.Απο τον κ Μαρκουλάκη Ιωάννη ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε. νερό Σεληνάρι 3.000  φιάλες 500ml.

Ο Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων κ Ανδρεαδάκης Εμμ. ευχαριστεί τους δωρητές.