Κρήτη

Ηράκλειο

Τα αποτελέσματα από το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του ΕΚΗ

ΕΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00μ.μ το Ετήσιο & Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου με θέματα: 
Διοικητικός Απολογισμός Απερχόμενης Διοίκησης
Οικονομικός Απολογισμός έως 31/10/2015.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής έως 31/10/2015.
Προϋπολογισμός 2016
Πρόγραμμα Δράσης 2015 – 2018.
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Έγινε η νομιμοποίηση όλων των Σωματείων και των Συνέδρων της Δύναμης του Ε.Κ.Η. 
Στο συνέδριο ήταν παρόντες 198 και ψήφισαν 182 αντιπρόσωποι , επί συνόλου 249 εκπροσωπούντες 71 Σωματεία επί συνόλου 77 και ταμειακά εντάξει 77.
Εγκρίθηκε από το Σώμα ο Διοικητικός Απολογισμός με 146 ΝΑΙ & 36 ΟΧΙ  και  ο Οικονομικός Απολογισμός με 149 ΝΑΙ, 6 ΟΧΙ & 27 ΛΕΥΚΑ .
Ακολούθως εξελέγη παρουσία Δικαστικού Αντ/που 3 μελής Εφορευτική Επιτροπή ,που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες του Ε.Κ.Η. , αποτελούμενη από τους παρακάτω συνάδελφους:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΔΗ. ΣΥ.Ε)  ψήφους  140  -  3 έδρες
1) ΚΟΚΟΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2) ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
3) ΔΟΥΚΙΑΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ( Δ.Α.Σ.  – ΠΑΜΕ - ΚΚΕ )ψήφους 39 -  0 έδρες.
Λευκά βρέθηκαν 3 ψηφοδέλτια 
Η εφορευτική επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα  να εκλέξει τον πρόεδρο και να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών - ώρες και την προθεσμία υποψηφιοτήτων.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου απευθύνει κάλεσμα σε όλους  για την αυριανή  απεργία στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015   η οποία πρέπει να   εκπέμψει  δυνατό  πολιτικό στίγμα και να σηματοδοτήσει τη  θέληση όλων μας,  των εργαζομένων,  των ανέργων, των  απολυμένων,  των  νέων,  να απαλλαγούμε  από  τις  πολιτικές  λιτότητας  και  τα αντεργατικά – αντικοινωνικά μέτρα, που καταστρέφουν τις ζωές μας και μας οδηγούν στη φτώχεια και στο περιθώριο.  
Στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 3ης του ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ