Κρήτη

Ηράκλειο

Συντυχάκης: Οι ΗΠΑ θέλουν να μετατρέψουν την Κρήτη σε ορμητήριο πολέμου

ΚΚΕ,Μανόλης Συντυχάκης

Οι ΗΠΑ «έχουν έναν και μόνο στόχο, να μετατρέψουν τη χώρα και το νησί της Κρήτης σε ένα ορμητήριο πολέμου και μαγνήτη κινδύνων για τη χώρα», επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα.

Υπογράμμισε ότι το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στα Χανιά έδωσε αποστομωτική απάντηση ότι ο Πομπέο, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας.

Επίσης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες που εμπλέκει τη χώρα και το λαό σε τέτοιους κινδύνους, ενώ ανέδειξε τις ευθύνες και των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως του ΣΥΡΙΖΑ που έστρωσε το δρόμο. Πρόσθεσε πως οι διευθετήσεις που δρομολογούνται στην περιοχή θα σημάνουν την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

 

Κρήτη

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 19χρονος με κορωνοϊό

Νοσοκομείο

Συνολικά πέντε άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Κρήτης με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, παραμένουν στην Εντατική οι δύο άνδρες, ο 53χρονος Γερμανός στο ΠΑΓΝΗ και ο 76χρονος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εισήχθη ένας 19χρονος, στην κλινική covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου μία 62χρονη και στο νοσοκομείο των Χανίων, παραμένει στην κλινική Covid ο 70χρονος Αμερικανός.