Κρήτη

Ηράκλειο

Συνεχίζονται οι συνελεύσεις της Ένωσης Γονέων στο Ηράκλειο

8ο δημοτικό σχολείο

Συνεχίζονται οι συνελεύσεις της Ένωσης Γονέων ανα δημοτικό διαμέρισμα. Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου ώρα 6.00 το απόγευμα, πραγματοποιείται αυτή στο Νότιο διαμέρισμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Γυμνασίου (Αλάτσατα). Την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες.
Στο Ανατολικό τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο 14ο Δημοτικό και τη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο Δυτικό (11ο Γυμνάσιο) και στη Ν. Αλικαρνασσό (1ο Δημοτικό).

Οι οργανωτές τονίζουν ότι χρειάζεται η συμμετοχή όλων των γονιών. Υπάρχει η ευχέρεια να συμμετέχει ο καθένας εκεί που επιθυμεί, δεν υπάρχει περιορισμός αν είναι από άλλο διαμέρισμα. Η διεξαγωγή των συνελεύσεων κατά τόπο, μοναδικό σκοπό έχει τη διευκόλυνση για συμμετοχή σε όσες συνελεύσεις επιθυμεί κάθε γονιός. 

Κρήτη

Κρήτη: Απομακρύνονται υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες

διαφημιστικές πινακίδες

Υπεγράφη σήμερα από τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη και την ανάδοχο εταιρεία, η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Καθαίρεση και απομάκρυνση παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης στο οδικό δίκτυο της Κρήτης» με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Την επίβλεψη της ορθής υλοποίησης του έργου έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η εργολαβία αφορά στην καθαίρεση και μεταφορά πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης οι οποίες έχουν τοποθετηθεί παράνομα, κυρίως πλησίον οδών ταχείας κυκλοφορίας αλλά και επαρχιακών δρόμων, καθώς και άλλων οδών για τις οποίες έχει πρωτογενή αρμοδιότητα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφάλειας και να ενισχυθεί η ασφάλεια στην οδήγηση κατά τη χρήση των οδικών αρτηριών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 103.519,29 € και η διάρκεια της σύμβασης στους 18 μήνες, με ανάδοχο την εταιρεία Κ. Χατζάκης & Σία Ε.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: 55χρονος απαγχονίστηκε σε δέντρο - Τον βρήκε περαστικός

Ηράκλειο: Ο επίδοξος ληστής ήταν πελάτης του οδοντιάτρου - Πάλη έξω από το ιατρείο!

Λονδίνο: Οταν τραγουδούσαν στον Φίλιππο "Να το πάρεις το κορίτσι" για την Ελισάβτετ