Δευτέρα 16 ΔΕΚ 2019 16:14
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  19°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  19°C
Ekriti.gr Logo

Συνεχίζεται η αποστολή φοιτητικών πακέτων από Δήμο και Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συνεχίζεται η αποστολή φοιτητικών πακέτων από Δήμο και Κοινωνικό Παντοπωλείο

foititikapaketa.jpg

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικών  Υπηρεσιών η ενίσχυση των νέων, που φοιτούν σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ εκτός της πόλης του Ηρακλείου και είναι μέλη οικογενειών με οικονομικά προβλήματα. Η δράση ξεκίνησε το 2017, συνεχίστηκε πέρυσι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει μία ακόμα αποστολή φοιτητικών πακέτων. Συγκεκριμένα, ανά μήνα προετοιμάζονται και αποστέλλονται προσωπικά δέματα σε κάθε φοιτητή  - ωφελούμενο της δράσης, μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου. Τα πακέτα αυτά που περιέχουν τρόφιμα, είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής, ετοιμάζονται στους χώρους του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και αποστέλλονται κάθε μήνα. 

foititikapaketa2.jpg, by gpapadakis

3_13.jpg, by gpapadakis

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη υπογραμμίζει ότι «Πρόκειται για μία δράση που προσφέρει ουσιαστική ανάσα στους φοιτητές και στις οικογένειες τους. Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που δοκιμάζονται έχοντας πολύτιμους αρωγούς τόσο το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, όσο και την «Γενική Ταχυδρομική», τους οποίους και ευχαριστούμε». 
Στο μεταξύ η Επιτροπή Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ενέκρινε 30 οικογένειες νέων δικαιούχων και τις επόμενες ημέρες ξεκινά η διανομή τροφίμων διάρκειας 3 μηνών. 

 

Διαβάστε επίσης. . .

Στις εκλογές του σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου, τα...
Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του Επισκόπου Κνωσσού κ. Προδρόμου, μελών της...
Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmous+ KA229 : Steam and Culture, καθηγητές του Γενικού Λυκείου...