Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Βαρδάκη - Καλογεράκη για τον ΕΣΔΑΚ

Βαρδακης - Καλογερακης

Για την πορεία υλοποίησης του Π.Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και για τα έργα που έχει δρομολογήσει ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ., ενημέρωσε ο Πρόεδρος το Φορέα Ζαχαρίας Καλογεράκης, τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτη Βαρδάκη.

 Ο κ. Καλογεράκης τον ενημέρωσε για τα έργα που εκτελούνται, για τις προτάσεις έργων που έχουν κατατεθεί, για ένταξη χρηματοδότησης, στα αρμόδια υπουργεία, καθώς και για τις ώριμες μελέτες έργων και παρεμβάσεων που έχει δρομολογήσει  ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων (Ε.Σ.Δ.Α.) και για την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα, μέσα από ανοιχτή διαβούλευση φορέων και πολιτών ο Περιφερειακός Σχεδιασμός και τα τοπικά σχέδια διαχείρισης των δήμων.

Από την πλευρά του κ. Βαρδάκης επισήμανε το σημαντικό ρόλο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ στη πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού, την στήριξη του καθώς και τη συμμετοχή του στη διαδικασία διαβούλευσης που θα ξεκινήσει για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Κρήτη

Ηράκλειο

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μπαίνει στη "μάχη του σταυρού". 

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι υποψήφιος για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER