Κρήτη

Ηράκλειο

Στον Προφήτη Ηλία ο Βασίλης Λαμπρινός

profitis_ilias_4.jpg

Στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εκκλησία του χωριού, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γκάνας κ. Νάρκισσος. Στη συνέχεια συνομίλησε με τον ιεράρχη, με τους κατοίκους της περιοχής ενώ είχε την ευκαιρία να δει και την καινούρια πλατεία που ολοκληρώθηκε από την παρούσα δημοτική αρχή.

profitis_ilias_3.jpg

profitis_ilias_3.jpg, by chara

profitis_ilias_2.jpg

profitis_ilias_2.jpg, by chara

Τον Δήμαρχο κ. Λαμπρινό συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Αγροτικής Ανάπτυξης και Συντονισμού Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων κ. Πέτρος Ινιωτάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αδειοδότησης και Ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων κ. Μανώλης Χαιρέτης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης. Στον Προφήτη Ηλία τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Νίκος Μαρτιμιανάκης.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER