Κρήτη

Ηράκλειο

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης οι ποδηλάτες του ΠΟΗ «Κάστρο»

περιφερεια

Τα μέλη της ομάδας ποδηλασίας ΠΟΗ «Κάστρο» Χάρης Καστραντάς, Γιάννης Ηλιάδης, Νίκος Γερολυμάτος, Μάνος Μπλαβάκης, επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) Νώντα Σαρρή και τον προπονητή τους Στέλιο Κεφαλάκη.

Στη συνάντηση, στη Περιφέρεια, οι αθλητές και τα στελέχη του αθλήματος ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας ενώ τους συνεχάρη για τις διακρίσεις τους σε αγώνες ποδηλασίας σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Μάλιστα ο Χάρης Καστραντάς και ο Γιάννης Ηλιάδης είναι μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, ενώ ο πρώτος έχει αγωνιστεί με πολλές διακρίσεις στο άθλημα σε αγώνες Α΄ κατηγορίας στη Γαλλία. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα και ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και την ποδηλασία και τις ομάδες στο νησί.

Κρήτη

"Έφυγε" από τη ζωή ο Κρητικός πολιτικός Πέτρος Κουναλάκης

Ο Πέτρος Κουναλάκης

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Πέτρος Κουναλάκης, ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζαν η ανιδιοτελής μαχητικότητα, η συντροφικότητα κ οι θεωρητικές αναζητήσεις" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και του ΚΚΕ και συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα ως υπεύθυνος του Πατριωτικού Μετώπου Δυτικής Ευρώπης.  

Ο Πέτρος Κουναλάκης υπήρξε, επίσης, στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού και βουλευτής του Συνασπισμού. Από την πρώτη στιγμή έδωσε τη μάχη για την ανανέωση της αριστεράς με τόλμη και γενναιότητα στην πολιτική του σκέψη, ενώ πίστευε στην συνεργασία και συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.