Κρήτη

Ηράκλειο

Στις 17 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου

δωμάτιο ξενοδοχείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου στη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου 2021, αποφάσισε την σύγκληση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης με την συμμετοχή όλων των Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου την 17η Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00.

Εάν κατά την παραπάνω ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία, όπως αυτή προβλέπεται από το Καταστατικό της Ε.Ξ.Η. , η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2021, και ώρα 18.00. στην πύλη «ΒΗΘΛΕΕΜ » του Δήμου Ηρακλείου επί της Λεωφόρου Πλαστήρα (Κομμένο Μπεντένι απέναντι από το εστιατόριο ΟΤΙ ΘΕΣ.)

Θέματα Ημερησίας Διάταξης:

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Μετεξέλιξη της Ένωσης – νέος φορέας

Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ από την Περιφέρεια Κρήτης και το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - τροχαία δυστυχήματα: Πέρυσι τέτοια μέρα 8 νεκροί, φέτος 19!

Ηράκλειο: Πετούσαν πέτρες από τα Τείχη σε πελάτες ψησταριάς! (φωτο)

Ηράκλειο: Η ακριβή λύση της αφαλάτωσης και οι αυξημένες ανάγκες στο Μαλεβίζι

Κρήτη

Ηράκλειο

Δακοτκονία το Σάββατο σε περιοχές του Ηρακλείου

Δακοκτονια

Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει ο πρώτος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας το Σάββατο 19 Ιουνίου στην Καλλονή, Άγιο Βασίλειο το Χουδέτσι, Αυγενική, Βενεράτο, Κεράσια και Σίβα.

Παρακαλούνται όσοι ελαιοπαραγωγοί έχουν περιφραγμένα ελαιόφυτα να μεριμνήσουν ώστε ο εργολάβος ψεκασμού να έχει πρόσβαση στα δένδρα τους για να μπορεί να τα ψεκάσει και οι βιοκαλλιεργητές να σημαδέψουν τα ελαιόφυτά τους για να αποφευχθεί ανεπιθύμητος ψεκασμός.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε περιοχές με χαμηλά ποσοστά καρποφορίας με δεδομένο ότι σε αυτές η αποτελεσματικότητα των δολωματικών ψεκασμών είναι εξαιρετικά αμφίβολη οπότε οι παραγωγοί ίσως χρειαστεί να επέμβουν με ίδια μέσα (π.χ. ψεκασμούς κάλυψης).

Επίσης επισημαίνεται η υποχρέωση του εργολάβου καθ’όλη τη διάρκεια των ψεκασμών, να αναρτά από την προηγούμενη μέρα, σε εμφανή δημόσιο χώρο, τις τοποθεσίες στις οποίες θα πραγματοποιούνται ψεκασμοί προκειμένου να λαμβάνουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι ελαιοκαλλιεργητές. Οι τελευταίοι επιβάλλεται να επισκέπτονται συχνά τα ελαιόφυτά τους διαπιστώνοντας την καλή εφαρμογή των ψεκασμών και την αποτελεσματικότητά τους και να μεταφέρουν στην υπηρεσία μας έγκαιρα όποιο πρόβλημα υποπέσει στην αντίληψή τους. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αυτοκίνητα κινητές "βόμβες" - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα λάδια

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Κρήτη: Ο καύσωνας έκαψε και το... λάδι - Τεράστια μείωση της παραγωγής

Ηράκλειο: Επίθεση σε πισίνα βίλας - Μεγάλη η ζημιά, λέει ο ιδιοκτήτης