Κρήτη

Ηράκλειο

Στην κυκλοφορία ο δρόμος Μονή – Μονιανή Σκάλα

δρόμος

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που εκτελούσε ο Δήμος Μαλεβιζίου στο οδικό δίκτυο Μονή – Μονιανή Σκάλα της δημοτικής ενότητας Τυλίσου και έτσι ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Στο σημείο των εργασιών, λίγο πριν την παράδοση του οδικού δικτύου, βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πετούσης, συντονίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες. 

Στις εργασίες του έργου περιλαμβάνονταν η αποκατάσταση της οδοποιίας μήκους 1400 μέτρων  με μέσο πλάτος 6 μέτρα, καθώς και η κατασκευή ρείθρων.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ήταν 350.000,00€ και η χρηματοδότηση έγινε από το πρόγραμμα Φιλόδημος Ι.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής