Κρήτη

Ηράκλειο

Σοκ στο Ηράκλειο: Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στον βιολογικό!

απαγχονισμός δέντρο

Τραγωδία σήμερα στο Ηράκλειο καθώς μετά την αυτοκτονία του 40χρονου σε χωριό της Κισσάμου χθες, μία ακόμη αυτοχειρία, όπως όλα δείχνουν, έρχεται να προστεθεί στο αστυνομικό δελτίο.

Πριν από λίγη ώρα, ένας άνδρας γύρω στα 50, βρέθηκε απαγχονισμένος εντός των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού στη Φοινικιά Ηρακλείου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πρόκειται για υπάλληλο της ΔΕΥΑΗ ο οποίος εργαζόταν στην Δημοτική Επιχείρηση, περίπου 20 χρόνια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αυτόχειρας πήγε κανονικά σήμερα στη δουλειά του ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργαζόμενοι επισιτισμού - τουρισμού: Από το Ηράκλειο στην Αθήνα για την πανελλαδική απεργία

 Επισιτισμού Τουρισμού

Το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελληνία Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού στις 10 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα, στις 12μ.μ., έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή των Ελλήνων. Εκεί, θα παραδοθεί ψήφισμα στους αρμόδιους με τα αιτήματα του κλάδου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

"Όπως είχαμε από την αρχή της υγειονομικής και κοιωνικο-οικονομικής κρίσης  ανακοινώσει οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχίσουν να κλιμακώνονται μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να έρθουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, σας γνωρίζουμε πως η αναχώρηση θα γίνει στις 9 Ιουνίου το βράδυ με την ΑΝΕΚ και η επιστροφή στις 10 Ιουνίου το βράδυ από Πειραιά προς Ηράκλειο.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 32€ μετ' επιστροφής. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου μας στο 6937199513".