Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Σχόλιο Λογιάδη για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ

Λογιαδης.png
 clock 21:32 | 01/10/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Σχόλιο του βουλευτή Ηρακλείου του ΜέΡΑ 25, Γιώργου Λογιάδη, για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ μετά την ανακοίνωση του Υπ. Κωστή Χατζηδάκη:

«Περιμένουμε από τον υπουργό να αυξήσει και τις δόσεις για να μπορούν οι ευπαθείς ομάδες να ανταποκριθούν στα χρέη τους».
Στις 13 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης είχε καταθέσει ερώτηση προς Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη για την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ.
Στο ερώτημά του έθιγε το θέμα των 120 δόσεων προκείμενου να μπορούν να ανταπεξέλθουν όλοι οι οφειλέτες, χωρίς να πληρώσουν προκαταβολή.
« Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι, προανήγγειλε τη μείωση του ποσού της προκαταβολής που σήμερα ανέρχεται στο 40%. Όμως οι δόσεις αποπληρωμής παραμένουν στις δώδεκα.
Αυτή η κίνηση είναι ένα πρώτο βήμα, ωστόσο αν όντως η κυβέρνηση και η ΔΕΗ ακούει την κοινή γνώμη όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης, πρέπει να αυξήσει και τον αριθμό των δόσεων για τα υπέρογκα χρέη, όπως πρότεινε το ΜέΡΑ25, αλλιώς τα μεσαία νοικοκυριά δεν θα μπορούν και πάλι να ανταποκριθούν.
Περιμένουμε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να αυξήσει και τις δόσεις για να μπορούν όλοι να ανταποκριθούν στα χρέη τους», δήλωσε ο κ. Γιώργος Λογιάδης.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis