Κρήτη

Ηράκλειο

Σχεδόν μηδενική η κίνηση επιβατών μέσω αστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο

αστικο λεωφορειο

Σχεδόν μηδενική είναι η επιβατική κίνηση στο αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, αφού οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού έχουν διαμορφώσει εντελώς νέες συνθήκες. 

Είναι χαρακτηριστικό πως τα λεωφορεία πλέον κινούνται σχεδόν χωρίς επιβάτες, αφού δεν υπάρχει κανείς για να μεταφέρουν. 

Η αρχή του ... κακού έγινε με το κλείσιμο των σχολείων και των Ανώτατων Ιδρυμάτων, αφού το εν λόγω μεταφορικό έργο καταλάμβανε πολύ μεγάλο ποσοστό επί του συνολικού ποσοστού του ΚΤΕΛ. 

Είναι χαρακτηριστικό πως με βάση τα στοιχεία που επικαλείται ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης από την ημέρα που σταμάτησαν τα μαθήματα σε Ανώτατα Ιδρύματα, αλλά και σχολεία, το έργο του Αστικού ΚΤΕΛ σημείωσε κάθετη πτώση σε ένα ποσοστό της τάξης του 74 %. 

Στη συνέχεια, όταν έκλεισαν και τα μαγαζιά, το μεταφορικό έργο συρρικνώθηκε σε ποσοστό που υπολογίζεται σε 98,4 %, γεγονός που υποδεικνύει τη δυσκολία που υπάρχει σε μια σειρά από επιχειρηματικούς κλάδους. 

Κρήτη

Ηράκλειο: Ο Ζαχαρίας αποχαιρετά την ΕΛ.ΑΣ μετά από 35 χρόνια

συνταξη χαραλαμπακη

Μετά από 35 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και έχοντας περάσει από διάφορα πόστα και υπηρεσίες, ήρθε η ώρα να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του. 

Ο Ζαχαρίας Χαραλαμπάκης, ένας αξιαγάπητος αστυνομικός, συνταξιοδοτείται μετά από 35 χρόνια και οι συνάδελφοι του στο γραφείο διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου (ήταν η ψυχή του τα τελευταία χρόνια) αλλά και από άλλες υπηρεσίες, δεν θα μπορούσαν να μην τον αποχαιρετήσουν.

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Γιώργου Πικράκη:

 

Διαβάστε επίσης:

Κρητικός δικάζεται για ομαδικό βιασμό

Κρήτη: "Έσπασε" την καραντίνα και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Ηράκλειο - κορωνοϊός: "Έφυγαν" από τη ζωή με διαφορά μισής ώρας...

ESPA BANNER