Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Σεμινάριο παρασκευής γιαουρτιού από τον Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

γιαουρτι, γυναικα
 clock 13:12 | 24/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου ανακοινώνει ότι, το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων  του  Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Διατροφής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου (που στεγάζεται στην ομώνυμη Συνοικία και στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με το 48ο Δημοτικό Σχολείο), διοργανώνει 4ωρο πολύ εργαστηριακό σεμινάριο με Επιμορφωτή τον κον Κώστα Λαμπράκη εκπαιδευτικό, με θέμα:«ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ».
Το σεμινάριο περιλαμβάνει«εισαγωγική ενημέρωση για το Κεφίρ» από τον εκπαιδευτικό κον Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 4.30-8.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις του παραπάνω Κέντρου, με είσοδο από την οδό Φιλικής Εταιρείας, δίπλα στην είσοδο του 48ου Δημοτικού Σχολείου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο σεμινάριο και επισημαίνει ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis