Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Έλεγχος στους διανομείς υγραερίου κίνησης

υγραέριο

Tο τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ηρακλείου ενημερώνει ότι προμηθεύτηκε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τον έλεγχο της ακρίβειας διανομέων υγραερίου κίνησης (LPG, Autogas) και ευρύτερα  μετρητών παράδοσης υγραερίου, ώστε να πραγματοποιεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ελέγχους στους διανομείς υγραερίου κίνησης που είναι εγκατεστημένοι στα πρατήρια.

Το όργανο μέτρησης ροής μάζας συνοδεύεται από πιστοποιητικό διακρίβωσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας και τις απαιτούμενες δηλώσεις συμμόρφωσης κατασκευαστή/προμηθευτή με τις κατάλληλες βασικές απαιτήσεις ασφαλείας και υγείας.

Η προμήθεια του οργάνου αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.
 

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Αναβολή εκδηλώσεων λόγω των καιρικών συνθηκών

Χριστουγεννιατικο δεντρο

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Σάββατο 4/12, εκδήλωσης φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με βάση την ανακοίνωση αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 7 το απόγευμα, φωτοδότηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Για τη νέα ημερομηνία και ώρα της τελετής φωτοδότησης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Ακόμα αναβάλονται και οι προγραμματισμένες για σήμερα, δράσεις της «Γιορτής ΣΥΝ - άθλησης», στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων. Οι δράσεις, που εντάσσονται στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία, θα πραγματοποιηθούν, σε νέα ώρα και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία για τους θανάτους - Διατηρούνται ψηλά τα κρούσματα

ESPA BANNER