Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πώς θα λειτουργήσει η Ένωση για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων

αγρότης

Η Ένωση Ηρακλείου (ΚΥΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) ενημερώνει τους παραγωγούς ότι, ενόψει της λήξης της προθεσμίας της Ενεργοποίησης Δικαιωμάτων 2020 (την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών της, θα λειτουργήσει, όπως παρακάτω :

Πέμπτη 11/6/2020

Παρασκευή 12/6/2020

Σάββατο 13/6/2020

Δευτέρα 15/6/2020

από 7:30 έως 21:00, συνεχόμενο ωράριο, πλην της Κυριακής, για την εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης των παραγωγών της, στο κεντρικό κατάστημα της, στην Λ. 62 Μαρτύρων 146.

Υπενθυμίζουμε ότι η 15η Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την ενεργοποίηση, ενώ τα χρήματα των επιδοτήσεων, όπως έγραψε το ekriti, φέτος θα καταβληθούν νωρίτερα, δηλαδή το αργότερο στις αρχές Αυγούστου.

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία