Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Πέφτει η αυλαία στους πολιτιστικούς αγώνες του Δήμου Ηρακλείου

Λοτζια
 clock 11:52 | 23/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ολοκληρώνονται την Κυριακή 24 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) οι «Πολιτιστικοί Αγώνες 2016» που οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 12:00 στην Πλατεία Ελευθερίας με την απονομή των επαίνων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Γυμνασίων – Λυκείων από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Αριστέα Τ. Πλεύρη.

Στη συνέχεια θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση του Λεωνίδα Τζωρτζάκη και η Παιδική – Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινές εκδηλώσεις των «Πολιτιστικών Αγώνων 2016» ξεκίνησαν στις 23 Μαρτίου 2016 με τον κύκλο των Θεατρικών Σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία (24/3 έως 29/3/2016).

Στη συνέχεια είχαμε το Φεστιβάλ Θεάτρου (31/3 έως 17/4/2016) όπου παρουσίασαν την δουλειά τους 14 θεατρικές ομάδες απ’ όλη την Κρήτη επίσης με επιτυχία.

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 21-4-2016 πλαισιώθηκε από
20 Χορωδίες (Παιδικές – Μικτές – Παραδοσιακές) με συμμετοχή εκατοντάδων θεατών.
Επίσης επιτυχία είχε και ο Λογοτεχνικός Διαγωνισμός με συμμετοχή 8 Σχολείων του Νομού Ηρακλείου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis