Κρήτη

Ηράκλειο

Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την δημόσια περιουσία της Κρήτης

κεγκέρογλου

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για παραχώρηση και μεταφορά στο Υπερταμείο ακόμη και του χώρου των Τάφων των Βενιζέλων, με ερώτηση και Α.Κ.Ε. του προς τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού και Πολιτισμού & Αθλητισμού ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να ενημερωθεί με αναλυτικά στοιχεία για τη δημόσια περιουσία που περνάει στο Υπερταμείο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης και Α.Κ.Ε. έχει ως εξής:

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για παραχώρηση και μεταφορά στο Υπερταμείο ακόμη και του χώρου των Τάφων των Βενιζέλων, ένας τόπος μεγάλης ιστορικής και εθνικής σημασίας, ένα προσκύνημα με χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν εμπόρευμα, η Κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει αναλυτικά για την περιουσία του Δημοσίου και των Νομικών του Προσώπων, (όπως π.χ του ΕΟΤ) που μεταφέρετε στο Υπερταμείο.
Επειδή  μέχρι τώρα δεν έχει τηρηθεί πλήρη διαφάνεια, όπως απαιτείται και
επειδή πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για τις αποφάσεις, τις οποίες έχετε λάβει,

Ερωτάσθε κ.κ Υπουργοί

Γιατί δεν προστατεύετε την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας;
Προτίθεστε να αναιρέσετε την ένταξη  του χώρου των τάφων των Βενιζέλων στο Υπερταμείο  και στη συνέχεια να προχωρήσετε την ολοκλήρωση της παραχώρησης στο Δήμο Χανιών;

Και παρακαλώ, επειδή μπορεί να έχετε εντάξει και άλλη μείζονος σημασίας δημόσια περιουσία στο Υπερταμείο,  να μας  καταθέσετε στη Βουλή όλα τα έγγραφα και τις λίστες με τη δημόσια περιουσία στην Κρήτη, που έχει ενταχθεί στο Υπερταμείο και σε εταιρεία ή και φορέα που υπάγεται σ’ αυτό.

Κρήτη

Κρήτη: Τον "έκαψε" η κοκαΐνη

κοκαίνη

Συνελήφθη, χθες (24.09.2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας (24.09.2021) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20,39 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Συλλήψεις για μικροποσότητες κοκαίνης και κάναβης έγιναν σε Λασίθι και Χανιά.

ΛΑΣΙΘΙ

Συνελήφθη, χθες (24.09.2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικόλαου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθες (24.09.2021) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη, χθες (24.09.2021) το βράδυ στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθες (24.09.2021) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

Κρήτη: Οι πελάτες ήταν όρθιοι - Τσουχτερό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη καφέ μπαρ

ESPA BANNER