Κρήτη

Ηράκλειο

ΠΑΓΝΗ: Ανεμβολίαστοι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό

ΠΑΓΝΗ (imageonline)

Συνολικά 25 ασθενείς με κορωνοϊό (5 στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι και 18 στην κλινική covid), νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη 21/7 στο ΠΑΓΝΗ, καθώς και 2 παιδιά στην ειδική μονάδα Covid του νοσοκομείου.

Οπως δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιωργος Χαλκιαδάκης, κανένας από τους νοσηλευόμενους δεν έχει εμβολιαστεί, εκτός από δύο, οι οποίοι έκαναν μόνο τη μία δόση.

Ο κ. Χαλκιαδάκης μίλησε για αύξηση των νοσηλειών τις τελευταίες 10 ημέρες, όταν στις αρχές του μήνα νοσηλευόταν μόλις ένας ασθενής.

Όσο για τις ηλικίες των ασθενών, εκτός των παιδιών, κυμαίνονται από 38 έως και 90 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζερβός στο Ράδιο Κρήτη: 9 μήνες μετά τη νόσηση από κορωνοϊό έχω ακόμα προβλήματα υγείας

Σεισμός: Νέα ισχυρή δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο

Χάρης Θεοχάρης: Κάθοδος του υπουργού Τουρισμού στην Κρήτη

Γεννήθηκε και λίγες ώρες μετά... πέταξε για Κρήτη

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER