Κρήτη

Λασίθι

Ζερβός στο Ράδιο Κρήτη: 9 μήνες μετά τη νόσηση από κορωνοϊό έχω ακόμα προβλήματα υγείας

Αντώνης Ζερβός

Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός με αφορμή κάλεσμα που απηύθυνε μέσω ανακοίνωσης, για εμβολιασμό των κατοίκων.

Ο κ. Ζερβός αποκάλυψε ότι 9 ολόκληρους μήνες μετά τη νόσησή του από κορωνοϊό, η υγεία του δεν έχει ακόμα επανέλθει. Ο δήμαρχος νόσησε τον περασμένο Νοέμβριο, νοσηλεύτηκε δύο φορές και πέρασε πολλές εβδομάδες σε κατ' οίκον νοσηλεία και καραντίνα.

"Συνεχίζω να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το πόδι μου. Κάνω ακόμα φυσικοθεραπείες. Θέλω να μάθουν όλοι ότι ο κορωνοϊός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όποιος δεν με πιστεύει, να ρθει να με δει, να του δείξω τις αποδείξεις από τις φυσικοθεραπείες μου και τις εξετάσεις μου", είπε ο δήμαρχος, προσθέτοντας:

"Τρεις μήνες δε μπορούσα να οδηγήσω, 5 μήνες φορούσα νάρθηκα, για να μην μιλήσω για άλλα όργανα όπως η καρδιά. Δεν είναι αστεία υπόθεση ο κορωνοϊός πρέπει να το καταλάβουμε, και το μόνο όπλο που έχουμε είναι το εμβόλιο", υπογράμμισε ο κ. Ζερβός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - Αγορά σταφυλιών: Υπερπρώιμη η χρονιά, καλές οι τιμές αλλά λίγες οι ποσότητες

Κρήτη: Λουκέτο σε οίκο ανοχής και πρόστιμα σε εργαζόμενες

Κρήτη: Εκτός ΕΜΑΚ επτά πυροσβέστες που δεν έχουν εμβολιαστεί

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER