Κρήτη

Ηράκλειο

Ουρές επί του ΒΟΑΚ - Κλειστός ο κόμβος Αλικαρνασσού λόγω έργων (φωτο)

"Κολλημένοι" στην εθνική, λόγω έργων

Ουρές αυτοκινήτων δημιουργήθηκαν επί του ΒΟΑΚ λόγω των εργων ασφαλτόστρωσης που ξεκίνησαν σήμερα στην έξοδο από Ρέθυμνο προς τη Λ. Καζαντζίδη - ΒΙΠΕ. Παρά την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, ότι ο κόμβος θα είναι κλειστός, πολλοί οδηγοί προτίμησαν την εθνική οδό, όπως κάθε μέρα, για να πάνε στη δουλειά τους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν.

 

Η ουρά, σύμφωνα με τους οδηγούς φτάνει μέχρι το Γιόφυρο
Η ουρά, σύμφωνα με τους οδηγούς φτάνει μέχρι το Γιόφυρο

Κλειστή είναι και η είσοδος στο ΒΟΑΚ από Λεωφόρο Καζαντζίδη – ΒΙ.ΠΕ. προς Άγιο Νικόλαο (νότιοι κλάδοι).

Πολλοί οδηγοί αιφνιδιάστηκαν από τον κλειστό κόμβο και ταλαιπωρήθηκαν για να φτάσουν στη δουλειά τους
Πολλοί οδηγοί αιφνιδιάστηκαν από τον κλειστό κόμβο και ταλαιπωρήθηκαν για να φτάσουν στη δουλειά τους

Η κυκλοφορία θα γίνεται από τους κοντινούς κόμβους Μπεντεβή (Παπαναστασίου) και Αεροδρομίου

ΒΟΑΚ ουρές
ΒΟΑΚ ουρές

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι οδηγός χρειάστηκε 32 λεπτά για να διασχίσει το τμήμα Παπαναστασίου - Νέα Αλικαρνασσός, και άλλος, 55 λεπτά από Φοινικιά μέχρι αεροδρόμιο! 

Σημειωτόν η κίνηση
Σημειωτόν η κίνηση

Τα έργα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες.

Τα παράπονα επικεντρώνονται στο ότι τα έργα θα μπορούσαν να γίνουν εν μέσω καραντίνας, όταν η κίνηση ήταν πολύ χαμηλή και όχι τώρα.

 

Κρήτη

Κρήτη: Αυτή στο τμήμα... αυτός στο νοσοκομείο

καυγάς ζευγάρι

Ένα αδιευκρίνιστο περιστατικό που οδήγησε σε τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, του συμβάντος επιλήφθηκε ένα περιπολικό που προσήγαγε τη σύζυγο του μέχρι να εξακριβωθεί τι συνέβη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει η "Ανατολή" ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφερε εκδορές στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Η σύζυγος του άνδρα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το συμβάν το οποίο και θεωρείται λήξαν, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία.