Κρήτη

Ηράκλειο

Ορκίστηκε ο Στέλιος Κτενιαδάκης Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ

20200116_120116.jpg

Ορκίστηκε το πρωί και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του και ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Πα.Γ.Ν.Η. ,κ. Στέλιος Κτενιαδάκης.

Η ορκωμοσία του έγινε ενώπιον της Διοικήτριας και των Υποδιοικητών της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής της απερχόμενης Διοίκησης στη νέα.

Ακολούθως στην αίθουσα συσκέψεων της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη, παρουσία και των Διευθυντών του νοσοκομείου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα τα οποία απασχολούν την νοσοκομειακή μονάδα.

Τελετή παράδοσης - παραλαβής

Τελετή παράδοσης παραλαβής και συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν και χρήζουν άμεσου σχεδιασμού πραγματοποιήθηκε παρουσία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης αργά το μεσημέρι και στο Βενιζέλειο ΓΝΗ.

Αύριο Παρασκευή η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης θα μεταβεί στο ΓΝ Αγίου Νικολάου, όπου στις  9.00 το πρωί θα τελεστεί η παράδοση παραλαβή της απερχόμενης στη νέα Διοίκηση, ενώ ανάλογη διαδικασία θα ακολουθήσει 12 το μεσημέρι και στο ΓΝ Ρεθύμνου.

Κρήτη

Κρήτη: Με πόσα χιλιόμετρα "τρέχουν" οι άνεμοι - Πού ανέβηκε πολύ το θερμόμετρο

άνεμοι

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι πνέουν τοπικά στην Κρήτη το Σάββατο 26/09, προκαλώντας προβλήματα. Οι 8 μεγαλύτερες ριπές ανέμου  που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί.

87 km/h ριπές ανέμου στο Ρέθυμνο
87 km/h ριπές ανέμου στο Ρέθυμνο

Ταυτόχρονα πολύ ψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στα Χανιά. Οι 8 υψηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη (meteo.gr)
Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη (meteo.gr)