Κρήτη

Ηράκλειο

Οργή για το χάλι του δρόμου: "Κάντε κάτι, θα σκοτωθεί άνθρωπος" (φωτο)

lakkoyva5.jpg

Οργή στους κατοίκους των γύρω περιοχών αλλά και στους οδηγούς που είναι αναγκασμένοι να περνούν καθημερινά από εκεί, προκαλεί το χάλι στο οποίο βρίσκεται ένα μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Ικάρου στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας.
Την τριτοκοσμική εικόνα, μαρτυρούν οι φωτογραφίες αναγνώστριας του ekriti.gr η οποία στέλνει το μήνυμα "Κάντε κάτι, θα σκοτωθεί άνθρωπος".

Δείτε φωτογραφίες από σημείο:
 

lakkoyva7.jpg

lakkoyva7.jpg, by gpapadakis

lakkoyva6.jpg

lakkoyva6.jpg, by gpapadakis

lakkoyva4.jpg

lakkoyva4.jpg, by gpapadakis

lakkoyva3.jpg

lakkoyva3.jpg, by gpapadakis

lakkoyva2.jpg

lakkoyva2.jpg, by gpapadakis

lakkoyva.jpg

lakkoyva.jpg, by gpapadakis

Γ.Π.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αυξήθηκαν οι χρήστες ψυχοφαρμάκων, σύμφωνα με έρευνα

ψυχοφαρμακα

Προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα έρευνας που διενεργήθηκε μέσα από τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο και αποτυπώνει τις διαστάσεις του προβλήματος στις οικογένειες μετά το πολύμηνο λοκντάουν και τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς πολλών συμπολιτών μας.

Όπως δήλωσε στο “Ράδιο Κρήτη” και την Ελένη Μπουρμά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ, Στέλιος Βοργιάς, καταγράφηκε αύξηση και μάλιστα, σε ποσοστό 15%, των πολιτών που στηρίζονται στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων, και μάλιστα όχι ήπιων, στην περιοχή του Ηρακλείου!

Πρόκειται για πολύ ανησυχητικά στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Βοργιάς, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει ανάλυση και ίσως χρειαστεί νέα έρευνα εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους εκπροσώπους του οποίου, όπως είπε, το ΕΚΗ θα έρθει σε επαφή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αφενός η πολυετής οικονομική κρίση, στη συνέχεια η πανδημία με τις αναστολές εργασίας, τον εγκλεισμό και τώρα η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, οδήγησαν τους πολίτες σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο!

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

ESPA BANNER