Κρήτη

Ηράκλειο

Ομιλία του Μανώλη Χελιδώνη στην Ανδρόγεω

μανώλης χελιδόνης

Ο Σύλλογος Λογοτεχνών Συγγραφέων Εικαστικών οργανώνει διάλεξη με θέμα "ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ & ΙΑΤΡΙΚΗ", του Ιατρού Συγγραφέα, μέλους του "Κρητών Λόγος", Ομότιμου Καθηγητή Ωτορινολαρυγγολογίας, τέως προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τμήματος Ηρακλείου Εμμανουήλ Χελιδόνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μανώλης Καρέλλης - ΑΝΔΡΟΓΕΩ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα στις 19.30.

 

Θα προλογίσει η πρόεδρος Χαρούλα Τσικριτσή Θα πλαισιώσει μουσικά - κλασική κιθάρα -

ο Φοιτητής Ιατρικής Μάριος Χρονάκης

 

Κρήτη

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

τεστ κορωνοϊός

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού κατέγραψε σήμερα η Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 47 ετών από περιοχή του Ρεθύμνου ο οποίος πριν λίγες ώρες εμφάνισε συμπτώματα.

Ακολούθησε το τεστ και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα που βγήκαν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, τα αποτελέσματα που βγήκαν τον έδειξαν θετικό στον ιό.

Ο άνδρας, εργαζόμενος στο πλοίο της γραμμής Χανιά - Πειραιάς, νοσηλεύεται στην Κλινική Covid -19 του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ενώ ήδη έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών του. 

Να σημειωθεί ότι το νέο κορύσμα στην Κρήτη δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 20 που ανακοίνωσε το απόγευμα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.