Κρήτη

Ηράκλειο

Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη!

swingers

Ήταν 28 Απριλίου του 2015 όταν περισσότερα από 170 ζευγάρια από διάφορες χώρες του κόσμου ήρθαν στο Ηράκλειο για να κάνουν διακοπές. Όχι όμως από εκείνες που έχουμε συνηθίσει, κάνοντας το γύρο του νησιού απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες της Κρήτης, αλλά για να ... ανταλλάξουν συντρόφους! Για να θυμηθείτε ακριβώς την ιστορία διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ. 

Το event είχε γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της Σταλίδας και όπως όλα δείχνουν το σκηνικό θα επαναληφθεί τον Οκτώβριο του 2016 στο ίδιο πάλι ξενοδοχείο, αφού, όπως όλα δείχνουν, οι swingers πέρασαν καλά.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι και πάλι 175 ζευγάρια που σημαίνει ότι η ξενοδοχειακή μονάδα θα είναι γεμάτη μόνο από τους swingers τα ζευγάρια δηλαδή που έρχονται για να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων. 
Στο εξωτερικό η συνήθεια είναι εδραιωμένη και καλά οργανωμένη μέσω clubs όπου τα ζευγάρια γίνονται μέλη και οργανώνουν διακοπές, εκδηλώσεις και κάθε είδους συνάξεις.
Οι συγκεκριμένοι εκδρομείς για να περάσουν καλά δεν σκέφτονται πόσα χρήματα θα σπαταλήσουν γι’ αυτό και οι διακοπές που θα κάνουν στη Σταλίδα έχουν πολλαπλάσιο κόστος από ότι οι διακοπές που θα έκαναν συνηθισμένα ζευγάρια.

horis_titlo.png

horis_titlo.png, by renas

Όπως διαφημίζεται ήδη το πακέτο σε ειδική ιστοσελίδα: "Αν δεν έχετε επισκεφθεί ξανά την Κρήτη, φανταστείτε μία υπέροχη παράκτια γραμμή, παραλίες με άμμο αλλά και πέτρα, δέντρα στο φόντο,  και μυρωδιές από πορτοκάλι και γιασεμί, συν άλλα 350 περιπετειώδη άτομα που σκέφτονται σαν εσάς, κρατώντας ένα παγωμένο ποτήρι ρακή, έτοιμα να διασκεδάσουν! Γεια μας!"

Η ερωτική εκδρομή έχει προγραμματιστεί για τις 17 με 23 Οκτωβρίου. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κόβουν το ρεύμα σε οικογένεια με δύο ανάπηρα παιδιά

ΔΕΗ διακοπή ρεύματος

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η καταγγελία που έκανε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, μητέρα τριών παιδιών, τα δύο με αναπηρία 67%.

Η γυναίκα, κατήγγειλε ότι χθες, συνεργείο πήγε στο σπίτι της, για να κόψει το ρεύμα, λόγω χρέους, εξηγώντας παράλληλα τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της, καθώς ο σύζυγός της είναι 3,5 χρόνια άνεργος.

Δεν τους επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι, ωστόσο ανησυχεί ότι θα επιστρέψουν. Το χρέος όπως είπε, έφτασε τις 2.500 ευρώ, καθώς η ρύθμιση των 270 ευρώ συν τον τρέχοντα λογαριασμό που της έκανε η ΔΕΗ, ήταν αδύνατο να αποπληρωθεί, όπως είπε και η ίδια στους υπαλλήλους.

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η ένταξη της γυναίκας, στην "καθολική υπηρεσία" της ΔΕΗ η οποία, όπως είπε, χρεώνει επί 2 την κιλοβατώρα, μέτρο που αφορά τους κακοπληρωτές!

Η γυναίκα ζητά να μην της κοπεί το ρεύμα και να γίνει ένας διακανονισμός, τον οποίο θα μπορεί να πληρώνει.

Αξίζει να σημειωθεί εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στην υπηρεσία Καθαριότητας του Αγίου Νικολάου, πηγαινέρχεται καθημερινά από το Ηράκλειο και έχει να φροντίσει 3 ανήλικα παιδιά.

Στην εκπομπή παρενέβησαν πολλοί ακροατές οι οποία εξέφρασαν τη στήριξή τους στην οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο πολύπαθος κόμβος αργεί ακόμη - Πότε φεύγουν οι εγκαταστάσεις από τα Λινοπεράματα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Κρήτη - κορωνοϊός: Αυξάνονται οι γονείς που αντιδρούν - Εκτός σχολείου τα παιδιά τους