Κρήτη

Ηράκλειο

Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

χριστουγεννιάτικο κάστρο

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016. Έτσι το πρόγραμμα για τους χώρους εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου έχει ως εξής:
(Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου)
20:30 Εορταστική συναυλία για τη νύχτα των Χριστουγέννων από το Κλασσικό Ωδείο Ηρακλείου «Ένα τραγούδι για τη νύχτα των Χριστουγέννων»
(Θεατρικός Σταθμός)
20.30  Ο Βαγγέλης Σαμαράκης και η «Μουσική Συντροφιά» του, σας προσκαλούν σε μια μουσικοποιητική βραδιά με τίτλο: «Μπορώ να ζω…»
Στη συνέχεια όσοι βρεθούν στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην Πλατεία Ελευθερίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιδικό ραδιόφωνο Ράδιο Family με μια  «Γειτονιά Αγάπης».
16:00 – 21:00  Εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών από τα ΚΔΑΠ Δήμου Ηρακλείου
17:00 Παπίτο Κλόουν, «Το πάρτι της Πινιάτας».
19:00  Περίπατος με κρητικά κάλαντα, από την πλατεία Καλλεργών ως την Πλατεία Ελευθερίας, με το παραδοσιακό συγκρότημα «Κρήτες»
 
 

Κρήτη

Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση - Βρέθηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης

δενδρύλλια κάνναβης γόρτυνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών στα Χανιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών φυτείας με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε περιοχή του χωριού Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου.

Πρόκειται για περίπου 1.000 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν σε ρυάκι και εκριζώθηκαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Για την υπόθεση αναμένεται, εντός της ημέρας, να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

ESPA BANNER