Κρήτη

Ηράκλειο

Το Ωδείο του Δήμου παρουσιάζει τα Όργανα Συμφωνικής Ορχήστρας

κλασσικη μουσικη

Το Ωδείο Δήμου Ηρακλείου  παρουσιάζει τα όργανα Συμφωνικής Ορχήστρας  Όμποε – Φαγκότο, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:30.
Η παρουσίαση θα γίνει μέσα από μία συναυλία που θα πραγματοποιήσουν οι καθηγητές : 
Βασίλης Πριόβολος - Φαγκότο, Στέλλα Νικολαϊδη - Όμποε  
Στο πιάνο συνοδεύει ο Νίκος Κοκκίνης.
Το Ωδείο Δήμου Ηρακλείου με σκοπό να κάνει γνωστά τα σπάνια αυτά όργανα της Συμφωνικής Ορχήστρας στους δημότες του Ηρακλείου, έχει δημιουργήσει νέα τμήματα εκμάθησης οργάνων Συμφωνικής Ορχήστρας (όμποε, φαγκότο, κόντρα μπάσο, κλαρινέτο και κλασικά κρουστά) με σκοπό τη διάδοση τους.
 Για το λόγο αυτό στα όργανα : όμποε, φαγκότο και κοντραμπάσο θα δοθούν για ένα έτος τρεις υποτροφίες Δωρεάν Φοίτησης για το καθένα.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 88 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.126 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 39. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 342. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 313 (91.52%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 29 (8.48%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 88 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 42 στο Ηράκλειο, 28 στα Χανιά, 12 στο Ρέθυμνο και 6 στο Λασίθι.

Δείτε την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: "Έπεσαν" αισθητά οι νοσηλείες

Κορωνοϊός: Τι ισχύει για συνοδούς ασθενών και μετακινήσεις εκτός νομού

Κορωνοϊός- ΕΟΔΥ: Κάθε Τετάρτη θα ανακοινώνονται τα κρούσματα στα παιδιά 4-17 ετών

ESPA BANNER