Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Όμιλος Καλαθάκη σπόρπισε δώρα και χαρά στα Παιδικά Χωριά SOS

img_20161213_150357.jpg

Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η οικογένεια Καλαθάκη, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης KAPPA STUDIES και το Εμπορικό Κέντρο TALOS PLAZA προσέφεραν παιχνίδια - δώρα στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Ηρακλείου Κρήτης "Παιδικά Χωριά SOS" ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. 

img_20161213_151320.jpg

img_20161213_151320.jpg, by lamprakis

Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση είχε σκοπό να σκορπίσει χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ειδικά αυτές τις μέρες όπου το πνεύμα το Χριστουγέννων χτυπάει όλο και πιο δυνατά, σε όλες τις παιδικές ψυχούλες.

img_20161213_150202.jpg

img_20161213_150202.jpg, by lamprakis

Τα δώρα παραδόθηκαν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 από τον κύριο Γιώργο Τριανταφύλλου, διευθυντή του ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES, την κυρία Μιχαέλα Γιανναδάκη από το γραφείο διαχείρησης του Εμπορικού Κέντρου TALOS PLAZA και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της KAPPA STUDIES κυρία Κατερίνα Σωχωράκη.

Κρήτη

Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση εντόπισε φυτεία με περισσότερα από 1.000 χασισόδεντρα (Βίντεο)

Χασισοφυτεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών στα Χανιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών φυτείας με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε περιοχή του χωριού Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου.

Πρόκειται για περίπου 1.000 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν σε ρυάκι και εκριζώθηκαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε σήμερα (23.09.2021) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια είκοσι (1.020) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σήμερα (23.09.2021) το πρωί, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου και σε τρεις διαμορφωμένους χώρους μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από χίλια είκοσι (1.020) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της συγκομιδής ύψους έως 3,5 μέτρων, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την 22χρονη Σεβαστή - Είχε χάσει και τη μητέρα της

Ηράκλειο: Στο σπίτι της μετά την μεγάλη περιπέτεια η 36χρονη έγκυος!

Ηράκλειο: Στην Εντατική ο 27χρονος - Τι λέει στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ

ESPA BANNER