Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Ιατρικός Σύλλογος για την ηλεκτρονική πιστοποίηση των ιατρείων

ιατρείο αγία αικατερίνη

Δεν εφαρμόζεται η ηλεκτρονική πιστοποίηση των ιατρείων σε κανένα νομό και αντίστοιχα Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας της χώρας, όπως ενημερώθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της συνεργασίας του με το Τμήμα Διαχείρισης Αξιολόγησης  και Αποτελεσμάτων Υγειονομικών Επιτροπών του ΕΦΚΑ.
Ο Ιατρικός Σύλλογος αναφέρει ότι: Είμαστε σε διαρκή επαφή  και επικοινωνία με κοινό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής