Κρήτη

Ηράκλειο

Νέο, σοβαρό τροχαίο - Συναγερμός στις Αρχές

αυτοκινητο γκρεμος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το δεύτερο μέσα σε λίγη ώρα, σημειώθηκε πριν από λίγο στις Γούρνες Τεμένους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧ έπεσε σε γκρεμό 4 μέτρων.

Στο σημείο σπεύδει το ΕΚΑΒ, ένα όχημα της ΠΥ Ηρακλείου και ένα όχημα με στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ.

Το σημείο στο οποίο έχει πέσει το αυτοκίνητο, είναι δύσβατο με συνέπεια τα οχήματα της Πυροσβεστικής να μην  μπορούν να το προσεγγίσουν. 

(φωτογραφία αρχείου)

Κρήτη

Κρήτη: Πιστοί... τρύπωσαν σε Εκκλησία - Επί τόπου η ΕΛ.ΑΣ

Εκκλησία Χανιά

Την ανυπακοή προς τη δημόσια απειλή της πανδημίας, κλήθηκαν να πατάξουν και οι αστυνομικές δυνάμεις των Χανίων το πρωί της Κυριακής.

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των Ιερών Ναών προς το κοινό για την αποφυγή μαζικής εξάπλωσης του κορωνοϊού, φαίνεται πως μερικοί Χανιώτες αψήφησαν τον κίνδυνο και μετέβησαν στις εκκλησίες.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφίατου zarpanews.gr από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά, αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την τήρηση της απαγόρευσης εκκλησιασμού για το κοινό όπου διαπίστωσαν ότι παρά τη λειτουργία που τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών, κάποιοι “τρύπωσαν”.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκτός του ναού πολίτες που ετοιμάζονταν να μπουν εντός του και τους απομάκρυναν, ενώ έλεγχαν παράλληλα και αν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία για κατ΄εξαίρεση μετακίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν, ενώ για την τήρηση των μέτρων, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι σε αυξημένη κινητικότητα, ενόψει και της επερχόμενης περιόδου εορτασμού του Πάσχα.