Σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Κοινότητας Ν. Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο της Κρήτης προχωρούν σήμερα στις 6 το απόγευμα οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής διεκδικώντας σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για τα παιδιά τους.
Όπως τονίζουν στη Νέα Αλικαρνασσό λειτουργεί ένα μόνο Γυμνάσιο το οποίο αριθμεί τα τελευταία χρόνια πάνω από 500 μαθητές, ενώ έχει κατασκευαστεί για 250 μαθητές. Στην περιοχή επίσης λειτουργούν 5 πολυπληθή Δημοτικά σχολεία, από τα οποία αποφοιτά ένας μεγάλος αριθμός παιδιών ετησίως και τα οποία εγγράφονται στο μοναδικό Γυμνάσιο που υπάρχει.
Απαιτούν την άμεση ανέγερση νέου γυμνασίου και νέων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων καθώς και την άμεση συντήρηση όλων των σχολείων.
Η ανακοίνωση:
Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων της Νέας Αλικαρνασού, δεν σταματάμε τον αγώνα μας και καλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στο Κατάστημα της Κοινότητας Ν. Αλικαρνασσού να διεκδικήσουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για τα παιδιά μας!
Στη Νέα Αλικαρνασσό λειτουργεί ένα μόνο Γυμνάσιο!!! το οποίο αριθμεί τα τελευταία χρόνια πάνω από 500 μαθητές, ενώ έχει κατασκευαστεί για 250 μαθητές. Στην περιοχή επίσης λειτουργούν 5 πολυπληθή Δημοτικά σχολεία, από τα οποία αποφοιτά ένας μεγάλος αριθμός παιδιών ετησίως και τα οποία εγγράφονται στο μοναδικό Γυμνάσιο που υπάρχει.
Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το δικαίωμα των παιδιών μας για μόρφωση σε ένα σχολείο με σύγχρονες υποδομές.
Δεν είναι μια μελλοντική ανάγκη, αλλά τωρινή και επιτακτική!
ΑΜΕΣΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -
ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ την Πεμπτη 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ Κατάστημα της Κοινότητας Ν. Αλικαρνασσού