Κρήτη

Ηράκλειο

Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου: Εγγραφές έως τις 31 Μαΐου

μουσικό σχολείο

Οι Αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικό Γυμνασίου Ηρακλείου για το σχολ. έτος 2021-2022, θα γίνονται δεκτές ως 31 Μαΐου 2021.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι το Σχολείο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές.
Οι υποψήφιοι δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις, ούτε να γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο εκ των προτέρων για να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.
Όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας διδάσκονται κανονικά, όπως σε κάθε άλλο Γυμνάσιο και Λύκειο της χώρας.

Οι Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mousiko.gr ή απ’ ευθείας στο σύνδεσμο http://goo.gl/forms/EFKUP4fp3e

Το Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο – Λύκειο), βρίσκεται στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών. Στην περιοχή αυτή συνυπάρχουν το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης (CretAquarium), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο & Λύκειο Γουβών, το 2o ΙΕΚ κ.α. Η είσοδός του Μουσικού Σχολείου είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου Χερσονήσου.

Η σίτιση και η μετακίνηση των μαθητών μας παρέχεται δωρεάν. (Δρομολόγια από Ηράκλειο, Χερσόνησο και άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου)

Προσοχή: Μαθητής που φοιτά στο Μουσικό Σχολείο μπορεί να πάρει μετεγγραφή όποτε επιθυμεί σε άλλο Γυμνάσιο ή Λύκειο Γενικής Παιδείας, το αντίστροφο όμως γίνεται μόνο με εξετάσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο Σχολείο στο 2810.761.696 ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mousiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία στο Ράδιο Κρήτη: "Το ΕΣΥ δεν εξυπηρετεί τον κατάκοιτο πατέρα μου"

Κρήτη: Οργή για τη στείρωση των ζώων - Δημιουργείται γραμμή καταγγελιών

17χρονος απο τροχαίο στο ΠΑΓΝΗ: Οι γιατροί θα επιχειρήσουν την "αφύπνισή" του

Κρήτη

Κρήτη: Δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα (φωτο)

καρέτα καρέτα μακρύ γυαλός

Έκπληξη προκάλεσε στους λουόμενους στην παραλία της Καλαμοκανιάς στον Μακρύ Γυαλό Σητείας, σήμερα το πρωί, η παρουσία μιας θαλάσσιας χελώνας, η οποία ήταν τραυματισμένη και ξεβράστηκε στην ακτή.

Λουόμενοι και κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν να το βοηθήσουν
Λουόμενοι και κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν να το βοηθήσουν

Το άτυχο ερπετό ήταν χτυπημένο και φαινόταν ταλαιπωρημένο και αποπροσανατολισμένο, καθώς παρά τις προσπάθειες των λουόμενων, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη θάλασσα.

Θλίψη για την θαλάσσια χελώνα
Θλίψη για την θαλάσσια χελώνα
Το άτυχο ερπετό ξεβράστηκε στην παραλία
Το άτυχο ερπετό ξεβράστηκε στην παραλία

Εδοποιήθηκε το Λιμενικό, όμως η θαλάσσια χελώνα δείχνει ότι δεν θα μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, γεγονός που προκάλεσε θλίψη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο δύσκολη μάχη για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία

Ο έλεγχος του ΤΑΕ Μεσαράς σε ποιμνιοστάσιο και ΙΧ έφερε στο φως πιστόλι και σφαίρες

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο