Κρήτη

Ηράκλειο

Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών στο Ηράκλειο (φωτογραφίες)

μνημείο πεσόντων πυροσβεστών στην Όαση

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, τελέστηκε σήμερα το πρωί.

Αμέσως μετά έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων πυροσβεστών, έναντι εγκαταστάσεων της Π.Υ Ηρακλείου (πλατεία Κύπρου 5 Όαση).

 

Το παρών έδωσαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης
Το παρών έδωσαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης

 

Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη
Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη

Το παρόν έδωσαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, οι βουλευτές κ.κ. Σενετάκης, Βαρδάκης, Μαμουλάκης, Ηγουμενίδης, Κεγκέρογλου, Συντυχάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός και εκπρόσωποι φορέων.

 

 

Κρήτη

Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης: Προγραμματίστε τις αγορές σας και ψωνίστε με ασφάλεια

σούπερ μάρκετ χαλκιαδάκης

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, υποδεχόμαστε το Πάσχα του καλοκαιριού τηρώντας με συνέπεια όλα τα μέτρα προστασίας και ατομικής προφύλαξης, αλλά και μ’ ένα πελώριο κύμα καλοκαιρινών προσφορών που συμπαρασύρει τις τιμές, απογειώνει τη διάθεση και γεμίζει το καλάθι κάθε επισκέπτη με όλα όσα χρειάζεται!

Με τη γνωστή υπευθυνότητα και συνέπεια της Χαλκιαδάκης Α.Ε. να αποτελούν σταθερές αξίες εδώ και 40 χρόνια, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης ενός σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης να μπορέσει με άνεση και ασφάλεια να προμηθευτεί όλα όσα χρειάζεται, σε τιμές απίστευτα χαμηλές.

Χαλκιαδάκης - Ψωνίστε με ασφάλεια
Χαλκιαδάκης - Ψωνίστε με ασφάλεια

Γι’ αυτό και από την Τρίτη 11 Αυγούστου, σε όλα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης θα βρείτε μεγάλες προσφορές για να προετοιμάσετε και το δικό σας οικογενειακό γιορτινό τραπέζι, όπως για παράδειγμα μπύρες Mythos 330 ml 6+2 δώρο, μόνο 4,50 €, χοιρινή μπριζόλα μ/ο Ελληνική μόνο 4,20 € το κιλό ή μπύρα Άλφα 12*250 ml μόνο 6.72 € (μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές μας εδώ: https://bit.ly/2DBkGw0.

Και φυσικά, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ψωνίζετε με την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, αφού εκτός από τα γνωστά μέτρα προστασίας για προσωπικό και επισκέπτες, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιστοποίησης με το σήμα Safe Shopping από την TUV Hellas (TUV Nord). Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τον καταναλωτή; Ότι η σχολαστική εφαρμογή του συνόλου των υγειονομικών πρωτοκόλλων, επιτηρείται και πιστοποιείται - εκτός από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Πολιτείας - ΚΑΙ από την TUV Hellas, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο φορέα επιθεώρησης και πιστοποίησης.

Σούπε μάρκετ Χαλκιαδάκης
Σούπε μάρκετ Χαλκιαδάκης

Γι’ αυτό μη χάνετε λεπτό. Προγραμματίστε έγκαιρα τις αγορές σας στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς σας αποφεύγοντας πιθανά φαινόμενα συνωστισμού των τελευταίων ημερών, επωφεληθείτε στο έπακρο από τις απίστευτες προσφορές και γιορτάστε τον 15Αύγουστο παραδοσιακά, με ασφάλεια και αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας!