Κρήτη

Ηράκλειο

Με διαδικασίες εξπρές... η κούνια ΑΜΕΑ στον Καράβολα!

κούνια ΑΜΕΑ4

Ξεκίνησε η υλοποίηση της κούνιας ΑΜΕΑ στον Καράβολα, από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου. Σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι του δήμου αψηφώντας, την βροχή και τις κακές καιρικές συνθήκες έσκαψαν  με τα εργαλεία τους και τοποθέτησαν την βάση της κούνιας, επιταχύνοντας τις εργασίας υλοποίησης, στο έργο που υπέγραψε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του δήμου Ηρακλείου  κ. Γιάννης Αναστασάκης. 

κούνιαΑΜΕΑ3

κούνιαΑΜΕΑ3, by mpeka

Η υλοποίηση της κούνιας αποτελεί ένα από τα κομμάτια της σύμβασης για το έργο «Συντήρηση Κοινοχρήστων Χώρων, Παιδικών Χαρών και Ενετικών Τειχών» του Τμήματος Συντήρησης Κοινόχρηστων Χώρων της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, αξίας 9.160 ευρώ.
 

κούνια ΑΜΕΑ1

κούνια ΑΜΕΑ1, by mpeka

Με την υλοποίηση της επιτυγχάνετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις δύο μηνών η τοποθέτηση της κούνιας ΑΜΕΑ στον Καράβολα, μια ιδέα σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr  του πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, του προέδρου του συλλόγου Μανώλη Τσουρή και του φίλου του συλλόγου Δήμου Μαράκη.
Όλοι μαζί σε συνεργασία με τον κ. Αναστασάκη και τα κατάλληλα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά, κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα πολύ γρήγορα. Με στόχος όλων  τη χαρά στα πρόσωπα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών αυτών…που ζουν στο Ηράκλειο και όχι μόνο!
 

κούνια ΑΜΕΑ2

κούνια ΑΜΕΑ2, by mpeka

Την ερχόμενη Δευτέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες η κούνια θα είναι έτοιμη και το δάπεδο θα έχει ντυθεί με τον ειδικό τάπητα. 

Μάρα Μπέκα

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εισέπνευσε φυτοφάρμακο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

φυτοφάρμακο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας άντρας από την περιοχή της Βιάννου, Ηρακλείου μετά από περιστατικό με εισπνοή φυτοφαρμάκου. 

Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με κινητή μονάδα και διασώστη προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον διακομίσουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, το οποίο εφημέρευε χθες Κυριακή, 10 Απριλίου. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ιράν: ενεργοποίησε εξοπλισμό εμπλουτισμού ουρανίου, τιμώντας την Ημέρα Πυρηνικής Τεχνολογίας

Στις 17 Απριλίου η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου