Κρήτη

Ηράκλειο

Μαμουλάκης για ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ: Με το ένα χέρι υπογραφή, με το άλλο υπονόμευση

Χάρης Μαμουλάκης

Υπενθυμίζοντας τη βασική θέση της Κυβέρνησης της ΝΔ που αφορά στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καλωσορίζει τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Ηράκλειο.

«Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την ηπειρωτική χώρα, τόσο ως προς το σκέλος Κρήτη – Πελοπόννησος, όσο και ως προς το σκέλος Κρήτη – Αττική, είναι έργα που δρομολογήθηκαν, επιταχύνθηκαν και ξεκίνησαν να υλοποιούνται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έργα για τα οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις κωλυσιεργούσαν επί χρόνια, προκαλώντας τεράστιο κόστος στην εθνική μας οικονομία. Υπενθυμίζουμε επίσης το γεγονός ότι ο κ. Χατζηδάκης, είναι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ με το ένα χέρι υπογράφει το έργο Τσίπρα, ταυτόχρονα το απειλεί, με τον ιδεοληπτικό και αντιαναπτυξιακό σχεδιασμό ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ που υλοποιεί.

Το μέλλον για την εθνική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στην επένδυση στα υπό δημόσιο έλεγχο δίκτυα και τις πράσινες υποδομές. Στις σημερινές συνθήκες, αυτή την επιλογή την υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και την υποσκάπτει η ΝΔ.

Καλωσορίσατε στο Ηράκλειο κύριε Υπουργέ!».

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: 14χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος

κοπέλα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το πρωί στο ΕΚΑΒ για πτώση ενός μικρού κοριτσιού από μεγάλο ύψος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιεράπετρα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 14χρονη έπεσε από ύψος που ξεπερνά τα 4 μέτρα.

Για καλή της τύχη, δεν τραυματίστηκε σοβαρά με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την παραλαμβάνει και να την μεταφέρει σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Συναγερμός για 23χρονο που ήπιε ποντικοφάρμακο

Ηράκλειο: "Λουκέτο" σε όλο το σχολείο λόγω κορωνοϊού

Ηράκλειο: Ο ένας μπήκε σε τρία ΙΧ για να κλέψει, η άλλη είχε χασίς

Θρήνος για την 35χρονη Αναστασία (βίντεο)