Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Βρήκαν τον ... ποντικό που άρπαξε εξοπλισμό 10.000 ευρώ

χειροπέδες σύλληψη άνδρα

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό ήχου συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ κατάφερε να αρπάξει πριν λίγες ημέρες από επιχείρηση του Αγίου Νικολάου, ένας Έλληνας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας κατάφερε να μπει στην επιχείρηση στις 28 Φεβρουαρίου από την οποία άρπαξε τον παραπάνω εξοπλισμό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατάφερνα να εξιχνιάσουν την και να φτάσουν στα ίχνη του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε μέρος του κλεμμένου εξοπλισμού αλλά και φυσίγγια όπλου με συνέπεια να συλληφθεί

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Η θάλασσα υποχωρεί - Οι κάτοικοι ανησυχούν! (φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Πώς "χτύπησε" η ΕΛ.ΑΣ την εγκληματική ομάδα

Πίεση στα νοσοκομεία της Κρήτης: Πάνω από 100 οι ασθενείς με κορωνοϊό

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων