Χειροπέδες φόρεσε σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς ένας 37χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για ζωοκλοπή.
Συγκεκριμένα και μετά από έλεγχο έλεγχο σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 37χρονου βρέθηκαν τέσσερις αίγες τις οποίες όπως προέκυψε στη συνέχεια από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ο 37χρονος τις είχε κλέψει από τις 15 Αυγούστου από 78χρονο σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.
Επιπλέον σε βάρος του 37χρονου βεβαιώθηκαν παραβάσεις σχετικές με την Αστυνομική Διάταξη περί Ζωοκλοπής ενώ οι αίγες αποδόθηκαν στον παθόντα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Κρήτη: Βρήκαν τις κλεμμένες κατσίκες - Χειροπέδες σε ένα άτομο


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.