Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Νέα σύμβαση εργασίας υπέγραψαν Ξεναγοί και Ιδιοκτήτες Τουριστικών Γραφείων

Ο πρόεδρος των Ξεναγών Μανώλης Παπαδάκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Μιχάλης Βλατάκης

Νέα σύμβαση εργασίας, "με γνώμονα τα νέα δεδομένα", υπέγραψαν οι ξεναγοί με τους ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων. Η σύμβαση ισχύει έως τις 31/12/21.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης συμφώνησαν και προχώρησαν σήμερα σε υπογραφή  διετούς νέας Σύμβασης Εργασίας για το 2020 & 2021 (ισχύει μέχρι 31.12.21), με γνώμονα τα νέα δεδομένα, λόγω της Πανδημίας ,την εργασιακή ειρήνη και το καλό του Τουρισμού, που και οι δύο φορείς έχουν αποδείξει ότι με ευλάβεια υπηρετούν.

Η σύμβαση εργασίας που υπεγράφη
Η σύμβαση εργασίας που υπεγράφη

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Τι έδειξε και το δεύτερο τεστ κορωνοϊού για τον 39χρονο στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ

ΠΑΓΝΗ (imageonline)

Δεν έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό ο 39χρονος που νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το ekriti.gr ο 39χρονος, εκτός το τεστ κορωνοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί πριν την μεταφορά του στην Κρήτη, υποβλήθηκε και σε νέο τεστ μετά την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ.

Νωρίς το βράδυ και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, τα αποτελέσματα βγήκαν και είναι αρνητικά ως προς τον κορωνοϊό.

Ο 39χρονος ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με αναπνευστική και ηπατική ανεπάρκεια και διακομίσθηκε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 70χρονος Κρητικός η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση τις προηγούμενες ημέρες με συνέπεια να εισαχθεί στη ΜΕΘ, από την Κλινική Covid όπου νοσηλευόταν αρχικά. 

Τέλος, στην Κλινική Covid σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται η 69χρονη σύζυγός του 70χρονου.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης