Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Είχε άγιο ο οδηγός όταν έχασε τον έλεγχο...

εκαβ

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες μόνο μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και είχαμε ένα ακόμη αυτή τη φορά στην περιοχή της Μεσαρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός ανδρας, κατέληξε κάτω από μια γέφυρα, με συνέπεια ο ίδιος να τραυματιστεί ελαφριά και να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο για την περίθαλψη του.

Το τροχαίο αυτό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την πτώση του αυτοκινήτου ενός συμπολίτη μας απο γέφυρα χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό λίγο πριν το Ρέθυμνο. 

Κρήτη

Κρήτη: Από μέσα Μάη θα φτάνουν κρουαζιέρες από γερμανικές εταιρείες

 Costa Luminosa-κρουαζιεροπλοιο

 Οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία της μεσογειακής κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες.

   Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

   Η Aida Cruises θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

   Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Κρήτη - κορωνοϊός: Ακόμη μία "πρωτιά" των Ηρακλειωτών στα πρόστιμα

Κρήτη: Χειροδικίες, μηνύσεις και καταλήψεις για τα self test