Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: 3 χρόνια από τον ραδιομαραθώνιο του Ράδιο Κρήτη, το "Σπίτι των Αγγέλων" ολοκληρώνεται

Ένα σπίτι για τη φιλοξενία μη προνομιούχων παιδιών

Σαν σήμερα, πριν από 3 ακριβώς χρόνια, στο Ράδιο Κρήτη βρισκόταν σε εξέλιξη ένας μεγάλος ραδιομαραθώνιος, με σκοπό τη στήριξη ενός μεγάλου κοινωνικού εγχειρήματος, για όλη την Κρήτη: "Το Σπίτι των Αγγέλων", τον χώρο όπου θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν, μικρά και απροστάτευτα, εγκαταλελειμμένα, απροστάτευτα παιδιά.

Το
Το "λιθαράκι" του στην ολοκλήρωση του "Σπιτιού των Αγγέλων" έβαλε το Ράδιο Κρήτη

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για την αποπεράτωση του σπιτιού στις Αρχάνες, που θα δώσει αγκαλιά και θαλπωρή σε παιδιά, νεογέννητα έως και 6 ετών, τα οποία γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, από τις πρώτες ημέρες της ζωής τους.

Χάρη στην αλληλεγγύη των Κρητικών ο ξενώνας για τα παιδιά ολοκληρώνεται
Χάρη στην αλληλεγγύη των Κρητικών ο ξενώνας για τα παιδιά ολοκληρώνεται
Οδεύει προς ολοκλήρωση το
Οδεύει προς ολοκλήρωση το "Σπίτι των Αγγέλων"

Στον ραδιομαραθώνιο του Ράδιο Κρήτη, συγκεντρώθηκαν περισσότερα απο 45.000 ευρώ, και με την πολύτιμη συμβολή των Κρητικών αλλά και πολλών επαγγελματιών, που βοήθησαν ανιδιοτελώς, το Σπίτι των Αγγέλων" οδεύει προς ολοκλήρωση.

Σημαντική η πρόοδος των εργασιών
Σημαντική η πρόοδος των εργασιών

Οπως είπε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, η πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Μαίρη Παχιαδάκη, ο ξενώνας το επόμενο διάστημα θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τα παιδιά.

Σε παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δήλωσε ότι η περιφέρεια θα συνδράμει για την τοποθέτηση κλιματισμού στο κτίριο, εξάροντας την προσπάθεια του Συνδέσμου για την πολύ σημαντική δομή, για όλη την Κρήτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πολλοί ακροατές, δήλωσαν πρόθυμοι να προσφέρουν, ενώ ο Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης τόνισε ότι ο Δήμος θα συνδράμει στην διαμόρφωση του περιβαλλοντα χώρου του "Σπιτιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη - κορωνοϊός: Κάτω από 30 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία!

Πένθος για το θάνατο του γνωστού Ηρακλειώτη ξενοδόχου Βασίλη Πλεύρη

Ηράκλειο: Η ζαριά... δεν ήταν τυχερή - Έφοδος της αστυνομίας σε μαγαζί

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

τρόφιμα ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ  ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γραβιέρα, κρεμμύδια, πατάτες, πελτές ντομάτας, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα  28/06/2021.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Τη Δευτέρα 28/06/2021 θα παραλάβουν οι Φορείς των  Π.Ε. Χανίων, Π.Ε. Ρεθύμνου και ο Δήμος Χερσονήσου.
  • Την Τρίτη 29/06/2021 οι Φορείς της  Π.Ε. Λασιθίου.
  • Την Τετάρτη 30/06/2021 οι λοιποί Φορείς της Π.Ε. Ηρακλείου.
  •     Από Δευτέρα 28/06/2021 έως Παρασκευή 02/07/2021 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος  Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους.

Κατά τη διαδικασία της διανομής στα σημεία διανομής ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάλλαξη Δέλτα: Γιατί χτύπησε «κόκκινος συναγερμός» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δήμος Ηρακλείου: Έκτακτη ρύθμιση για βεβαιωμένες οφειλές λόγω COVID-19

Ηράκλειο: Συναγερμός για το σκυλάκι που έπεσε στη θάλασσα (Φωτογραφίες)