Κρήτη

Ηράκλειο

ΚΙΝΑΛ: Στο Ηράκλειο αύριο η Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά

Στο Ηράκλειο αναμένεται να αφιχθεί αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου,  η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην πόλη μας.

Η Πρόεδρος του κόμματος καταφθάσει απευθείας από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Το Σάββατο στις 19:30, θα μιλήσει σε συνάντηση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ, με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής», για το οποίο όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος "στο επίκεντρο του είναι , ένα ολοκληρωμένο πλέγμα πολιτικών , η πράσινη ανάπτυξη , η παραγωγική ανασυγκρότηση , η μείωση των ανισοτήτων, η προστασία της εργασίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα για την εξασφάλιση της πλήρους απασχόλησης, στην δημιουργία σύγχρονων κοινωνικών υποδομών και στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων που θα εξασφαλίζουν «εθνική προστιθέμενη αξία".

Την Κυριακή 27-06-2021 στις 10:00 θα παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά, για την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια (11:00) θα επισκεφτεί το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Σμπώκου 6).

Ενώ στις 11:30 θα συζητήσει με μέλη του Δικτύου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής στην καφετέρια «ΑΥΛΗ» (παραλιακή λεωφόρος, παλιό ΚΤΕΛ Χανίων) με θέμα: "Η νέα γενιά στη πρώτη γραμμή  για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο".

Ειδήσεις σήμερα 

Έμποροι Κρήτης: Ζητούν την ένταξη του λιανεμπορίου στα προγράμματα επανεκκίνησης 

Έπεσαν οι υπογραφές για τον αγροτικό δρόμο Δεμάτι - Αγία Παρασκευή

Καθαρίζουν την παραλία στον Τσούτσουρα

Κρήτη

Ηράκλειο: δεύτερος κύκλος εμβολιασμού από τις κινητές μονάδες

foto4.jpg

Με σύνθημα «Μήνυμα Ζωής – Γιορτή Ελευθέριας» ξεκίνησε σήμερα, ο δεύτερος κύκλος (β δόση)  εμβολιασμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στην Κρήτη από τις Κινητές Εμβολιαστικές Ομάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη όπου η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη.

Το πρόγραμμα του εμβολιασμού υλοποιείται  από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης η οποία σήμερα διέθεσε και  την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής  για την υλοποίηση των εμβολιασμών, την Π.Ε.Δ και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Η Διοίκηση  της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους για την συμβολή τους στην επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης  στο νησί. 

Με αφορμή την έναρξη  του δεύτερου  κύκλου και  των κατ΄ οίκον  εμβολιασμών σε  συμπολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν, η Διοίκηση της  Υγειονομικής Περιφέρειας καλεί όλους τους πολίτες της Κρήτης να προβούν στον εμβολιασμό τους, χτίζοντας το τείχος ανοσίας στον τόπο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα "έκρηξη" με 356 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κρήτη - κορωνοϊός: 11 ασθενείς διασωληνωμένοι

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Pfizer και Moderna ξεκινούν τις κλινικές δοκιμές για παιδιά 5-11 ετών