Κρήτη

Ηράκλειο

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Λ. Αυγενάκη

image_3.jpg

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος κατά τον εορτασμό της επετείου της μάχης της Κρήτης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων και την Παγκρήτια Ένωση Αττικής, έκανε ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. 

image_4.jpg

image_4.jpg, by gpapadakis

image_5.jpg

image_5.jpg, by gpapadakis

«Η Μάχη της Κρήτης δεν αποτελεί απλά μια μάχη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Αποτελεί ένα γεγονός που καθηλώνει τις σκέψεις μας. Ένα μοναδικό ιστορικό ορόσημο, στην παγκόσμια στρατιωτική ιστορία, όπου η περηφάνια, η αυταπάρνηση και η παλικαριά της Κρήτης κοίταξαν στα ίσια, τον πιο ισχυρό στρατό της Ευρώπης", αναφέρει σε μήνυμα του ο Λευτέρης Αυγενάκης. 

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα - Yδατοδρόμιο: Υπεγράφη η σύμβαση προετοιμασίας φακέλου αδειοδοτήσεων

υδατοδρόμιο

Υπεγράφη στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας μεταξύ του Προέδρου του Νομικού Προσώπου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη και της Ένωσης Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Ι.Κ.Ε. & ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. σύμβαση Υποστήριξης προετοιμασίας φακέλου αδειοδοτήσεων για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα, ύψους 22.905,03€.

Η Ένωση Εταιρειών αναλαμβάνει τη σύνταξη τριών μελετών, ενός ολοκληρωμένου τεχνικού φακέλου και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών μέχρι την τελική χορήγηση της άδειας ίδρυσης του Υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ανέφερε τα εξής: « Ένα ακόμη φιλόδοξο εγχείρημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Μία νέα εποχή αναμένεται να ξεκινήσει, που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην Ιεράπετρα δημιουργώντας ένα καινούριο τουριστικό προϊόν, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Σκοπός μας είναι η Ιεράπετρα, μέσω και της καινούριας μορφής συγκοινωνίας που θα κατέχει, να αποτελέσει σημείο αναφοράς και πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της νότιας Κρήτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: Κοριτσάκι κατάπιε βίδα - Την αφαίρεσαν από τον πνεύμονα (φωτο)