Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ζέστη και λιποθυμίες, αλλάζουν το ωράριο των rapid test

rapid test άγιος μηνάς

Την ώρα που ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο και οι συνθήκες είναι απαγορευτικές ακόμα και για τις απαραίτητες μετακινήσεις, πολίτες συνεχίζουν να περιμένουν στην ουρά για να κάνουν το απαραίτητο για τη δουλειά τους, rapid test.

ΜΙλώντας στο Ράδιο Κρήτη και τον Λευτέρη Βαρδάκη ο υπεύθυνος για το Ηράκλειο των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ Πάνος Μαματζάκης, τόνισε ότι καταγράφονται ακόμα και λιποθυμίες, μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κέντρο της πόλης.

Για το λόγο αυτό, σήμερα Δευτέρα 2/8 και αύριο Τρίτη 3/8, τα rapid test τόσο την Πλατεία Αικατερίνης όσο και στην πλατεία Ελευθερίας, θα διενεργούνται σήμερα από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, και αύριο από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Ο κ. Μαματζάκης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ανάγκη να ληφθούν μέτρα από πλευράς Πολιτείας, προκειμένου οι πολίτες να μην εκτίθενται στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία - Παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο όσο και το...ταξίδι

Κρήτη - τουρισμός: Χαμόγελα για τις κρατήσεις τον Αύγουστο - Παράπονα ότι δεν ξοδεύουν χρήμα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου (video)

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Ο ένας έκλεψε μηχανή κι ο άλλος "άνοιξε" αυτοκίνητα

Κλοπή Μηχανής

Μία σύλληψη και μία δικογραφία την Τρίτη (21/9) από την αστυνομία στην Κρήτη για το αδίκημα της κλοπής.

Στον Άγιο Νικόλαο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, έφτασαν στα ίχνη ενός άνδρα ο οποίος στις 19 Σεπτεμβρίου είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα από έναν άλλον άνδρα.

Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν θετικά αποτελέσματα και χθες κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο ενώ βρέθηκε και η κλεμμένη μηχανή.

Στο Ηράκλειο, συνελήφθη ένας 38χρονος ο οποίος φέρεται να διέρρηξε δύο ΙΧ και να αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα.

ESPA BANNER